Perziken met koffiesabayon

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Splits de eieren. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verkruimel de bitterkoekjes en meng ze met de wijn, het amandelschaafsel, 1 eidooier en 1 el basterdsuiker. Vul de perziken met het mengsel en leg er een klontje boter op. Leg ze in de ovenschaal en bak ze in 25 min. gaar. Klop voor de sabayon de overige eidooiers met de rest van de basterdsuiker minstens 10 min. in een kom boven een pan kokend water. Voeg de koffie toe als het mengsel lauwwarm is en klop nog eens ca. 5 min. tot het de dikte heeft van vla. Neem de perziken uit de oven, laat 10 min. afkoelen en bestrooi met poedersuiker. Schep de sabayon ernaast.

Perziken met koffiesabayon is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

koffiesabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Koffiesabayon met boudoirs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Koffiesabayon
0 min
Bekijk recept

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept