Pannenkoeken met walnotenijs

4
25 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sinaasappels dik schillen en partjes tussen vliesjes uitsnijden, uitlopende sap opvangen. In kom sap met 2 el poedersuiker en 2 el sinaasappellikeur door elkaar scheppen. Partjes sinaasappel en walnoten erdoor scheppen. In magnetron pannenkoeken verwarmen volgens aanwijzing op verpakking. Pannenkoeken op vier borden leggen en besprenkelen met rest van sinaasappellikeur. Dik bestrooien met poedersuiker. Met ijstang in midden van elke pannenkoek 3 bolletjes walnotenijs scheppen. Sinaasappelpartjes erover verdelen.

Pannenkoeken met walnotenijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Walnotenijs met appelcompote
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken appelringen met calvados en notenijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Lekker kerstmenu - Nagerecht: Walnotenijs met
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Walnotenijs
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pannenkoekrolletjes uit de oven
Bekijk recept