Amandelkrullen met limoencrème

6
25 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop de eiwitten los en zeef de basterdsuiker en bloem erboven. Voeg de boter en een mespunt zout toe en roer door elkaar tot een soepel beslag. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Schep er 6 el beslag op en strijk met de achterkant van een lepel dun uit tot 6 cirkels van Ø 10 cm. Bestrooi de cirkels met amandelschaafsel en bak ze in 10 min. goudbruin in de oven. Vouw de amandelkoekjes snel dubbel en hang ze over een stok van een pollepel tot ze zijn uitgehard. Roer de mascarpone met 2 el poedersuiker en het sap van 1 limoen tot limoencrème. Schil de andere limoen en de sinaasappels. Snijd het vruchtvlees uit de vliesjes en verdeel over zes bakjes. Schep er 1 el poedersuiker en 1 flinke el limoencrème op. Garneer met de amandelkrullen. Serveer direct.

Amandelkrullen met limoencrème is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtaartje Met Limoencreme
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Limoencrème
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Koekjestoren met vruchten en limoencrème
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Gekonfijte Abrikozen Met Granite Van Abrikoos
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladekoffiepotjes
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozen gevuld met amandelmelk
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte chocoladeparfait met amandelkrullen
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Een Aparte Creme Brulee Met Amaretto En Amandelkrullen
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept