Romig sinaasappeltoetje

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Van sinaasappels 1 exemplaar schoonboenen en schil raspen. Roomkaas met kwark luchtig kloppen. Suiker en driekwart van sinaasappelrasp erdoor mengen. Sinaasappels dik schillen. Boven kom sinaasappelpartjes tussen vliesjes uitsnijden, vrijkomend sap opvangen. Vliesjes uitknijpen en weggooien. Koekjes verkruimelen en over vier glazen of coupes verdelen. Van sinaasappelpartjes 4 stukjes achterhouden voor garnering, rest over glazen verdelen. Besprenkelen met opgevangen sap. Roomkaasmengsel op sinaasappel scheppen. Met sinaasappelpartjes en rest van sinaasappelrasp garneren.

Romig sinaasappeltoetje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept