IJs met warme perziken en honingsaus

4
15 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 IJs uit vriezer halen en iets zacht laten worden. Sherry met honing verhitten op hoog vuur en ca. 5 minuten laten inkoken. Perziken schillen, in partjes verdelen en in sherry ca. 5 minuten meekoken. Koekjes in stukjes hakken en door ijs scheppen. IJs over vier borden verdelen en serveren met warme perziken en honingsaus.

IJs met warme perziken en honingsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept
Rachel Khoo's pad elzas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met soja-honingsaus
10 min Snack
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept