Crunchy croissants

20
25 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de plakjes bladerdeeg diagonaal doormidden. Snijd elke plak kaas in 4 driehoekjes en de plakken ham diagonaal doormidden. Leg op 6 bladerdeegdriehoekjes steeds 1 plakje ham en 2 plakjes kaas. Rol op tot croissants door de lange kant voorzichtig naar de punt toe te rollen en de uiteinden tot een maantje te buigen (naar binnen).
  • 2 Leg op 6 bladerdeegdriehoekjes 1 plakje salami en bestrijk elk plakje met 1 tl roomkaas. Rol op tot croissants. Leg op 6 bladerdeegdriehoekjes 2 plakjes kaas en bestrijk in het midden met 1 tl tapenade en rol op tot croissants.
  • 3 Leg op de resterende 2 bladerdeegdriehoekjes ieder 2 plakjes kaas. Bestrooi met peper en rol op. Leg de croissants op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in 20-25 min. goudbruin en gaar.

Crunchy croissants is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Valentijnsontbijt met prosecco
15 min + 20 oventijd-
Bekijk recept
Croissant met brie en gember
10 min
Bekijk recept
Quicheparade met minitomaatjes
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crunchy kipfilet
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Crunchy geitenkaaslollipops
45 min- Snack
Bekijk recept
Crunchy koekreep
20 min-
Bekijk recept