Zoek
Eierdopbagel met zalm en roomkaas
4
15 min
Albert Heijn
Ontbijt
4
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
4 eieren
4 bagels
100 g gerookte zalm
75 g zuivelspread light (bakje à 150 g)
7½ g dille (bakje 15 g)
Bereiding
1
Kook de eieren zacht in ca. 6 min., halfzacht in ca. 7 min. of hard in ca. 8 min. Laat schrikken onder koud stromend water.
2
Snijd de bagels doormidden en rooster ze met de snijkant naar beneden in een koekenpan zonder olie of boter of in een broodrooster.
3
Bestrijk de bagels met de zuivelspread. Verdeel de zalm over de onderste helften en garneer met de dille. Leg de bovenste helften erop.
4
Halveer de eieren. Zet de eieren in de opening van de bagels en serveer direct.
Eierdopbagel met zalm en roomkaas is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept