Appelpannenkoek uit de oven

4
20 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in partjes. Verhit de boter in de ovenvaste koekenpan. Voeg de honing toe en roer tot deze is opgelost. Bak de appelpartjes ca. 3 min. op middelhoog vuur.
  • 2 Meng in een kom de bloem met het zout. Maak een kuiltje in het midden en voeg geleidelijk de eieren en melk toe. Klop met een garde tot een glad beslag. Schenk het beslag over de appels en zet de pan in de oven. Bak de pannenkoek in ca. 20 min. gaar en goudbruin. Snijd in punten en serveer direct.

Appelpannenkoek uit de oven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Appelpannenkoek Bachis
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept