Eitje met truffelolie

4
15 min
Ontbijt
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kwarteleitjes in ca. 5 minuten hard koken. Tapenade met slagroom op laag vuur verwarmen; niet laten koken. Eitjes afspoelen onder koud water, pellen en halveren. Tapenadecrème over vier lage kommetjes verdelen. Eitjes erin leggen. Truffelolie erover druppelen. Bestrooien met zout en peper.

Eitje met truffelolie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
Snack
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Ratatouille met een eitje in de oven
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofslaatje met een zacht eitje en grijze garnalen
20 min
Bekijk recept