Gepocheerd ei in slablad

4
15 min
Ontbijt
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een lage pan ca. 6 cm water tegen de kook aan. Voeg de azijn toe. Zet het vuur laag, vlak voordat het water kookt. Maak met een lepel een draaikolk. Breek 1 ei in het midden daarvan en laat ca. 3 min. pocheren. Schep uit de pan met een schuimspaan, laat uitlekken op keukenpapier. Pocheer zo nog 3 eieren. Serveer in blaadjes kropsla met peper en zout naar smaak.

Gepocheerd ei in slablad is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenworstenbroodjes met gevulde sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met salsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekruid varkensgehakt in slablad
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen en sushirijst in slablad
30 min Snack
Bekijk recept

Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Biefstuk met gepocheerd ei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brioche met gepocheerd ei
20 min
Bekijk recept
Gepocheerd ei in paddenstoelenbouillon
25 min Voorgerecht
Bekijk recept