Knapperige koriander-tofu

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tofu in ca. 8 plakken van 1 cm dik snijden en goed droog deppen. Knoflook pellen en uitpersen. Koriander fijn hakken. In diep bord eieren loskloppen met knoflook, koriander en royaal zout en peper. Boven ander bord beschuiten verkruimelen. Plakken tofu door eimengsel wentelen, ca. 5 minuten erin laten liggen (regelmatig omwentelen) en vervolgens door beschuitkruim halen. In koekenpan olijfolie verhitten en plakken tofu in ca. 5 minuten knapperig bruin bakken. Serveren op bedje van biologische jonge bladsla.

Knapperige koriander-tofu is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept