Struisvogelsaté met kokossaus

4
25 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Elk biefstukje in 12 stukjes snijden en telkens 3 stukjes aan cocktailprikkers rijgen. In kom sambal mengen met sojasaus en 1 el roerbakolie. Spiesjes hiermee bestrijken en op schaal leggen. In steelpan rest van olie verhitten en knoflook en rode peper even aanfruiten. Rest van marinade, kokosmelk en pinda's erdoor roeren en ca. 5 min. laten sudderen. Overdoen in kom.
  • 2 In pannetje scheutje roerbakolie verhitten en 2 spiesjes in 3-5 min. rondom bruinbakken. Wat kokossaus erover scheppen en nog 2 min. meewarmen.

Struisvogelsaté met kokossaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hanna's kerriesaté
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in kokossaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise roerbakschotel met sappige kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept