Wentelteefjes met gorgonzola en rozemarijn

8
20 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de gorgonzola in een kom fijn met een vork en roer er 1 el crème fraîche en 1 el sherry door. Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn en meng ze door de kaascrème. Breng op smaak met peper. Besmeer 4 sneetjes brood dik met kaascrème. Leg de andere sneetjes erop, druk ze licht aan en snijd het brood in driehoeken. Strijk de kaascrème aan de broodranden glad. Klop het ei los met 1 el crème fraîche, 1 el sherry, versgemalen peper en zout. Verhit in een koekenpan met antiaanbaklaag de olie. Wentel de brooddriehoekjes door het eimengsel. Bak de wentelteefjes op niet te hoog vuur aan beide kanten goudbruin en serveer direct.

Wentelteefjes met gorgonzola en rozemarijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept