Zomerse mosselpan

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de mosselen schoon onder koud stromend water. Gooi kapotte exemplaren en open schelpen die niet dichtgaan weg. Verhit de olie in een grote pan of mosselpan met deksel en bak de ui en de knoflook 3 minuten op halfhoog vuur. Voeg de mosselen toe, schenk de wijn en pastis erbij en voeg de zeekraal toe. Stoom de mosselen afgedekt 6-8 minuten tot ze open staan. Schud de pan af en toe om. Controleer of alle schelpen open zijn, verwijder nog gesloten exemplaren. Garneer eventueel met wat grof gehakte platte peterselie. Lekker met rijst en Romanasla.

Zomerse mosselpan is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept
Mosselsoep met bokbier en prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselpan met courgette en friet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met chorizo
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept