Chili-aardappeltjes

6
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan met weinig water aardappeltjes in ca. 4 minuten net aan gaar koken. Afgieten en laten afkoelen. Aardappeltjes halveren, grote in vieren snijden. Knoflook pellen en boven schaal uitpersen. Chilipoeder en 3 eetlepels olijfolie erdoor roeren. Aardappeltjes erdoor scheppen. Minstens een half uur laten staan.
  • 2 (per persoon) In gourmetpannetje beetje olijfolie verhitten en 3 eetlepels aardappeltjes erdoor scheppen. Aardappeltjes al omscheppend bruin bakken. Zeezout erover strooien.

Chili-aardappeltjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept