Mokka-cappuccino

4
15 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In grote koffiekoppen 2 blokjes chocolade laten smelten in gloeiendhete espresso. In pannetje melk verwarmen en met garde of melkopschuimer opkloppen. Melkschuim op koffie scheppen en (over sjabloon) bestrooien met cacaopoeder of geraspte chocolade.

Mokka-cappuccino is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Cappuccino van kastanjepompoen met sesam en chips van gerookte eendenfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika-cappuccino
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kindercappuccino
10 min
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Café frappé
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Franse mokkataart
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met mokka-chocoladesaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige koffievla
10 min Nagerecht
Bekijk recept