Portobello met rucolapasta

2
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Knoflook pellen en fijnsnipperen. Portobello's schoonvegen met keukenpapier. Steeltjes erafsnijden en in kleine stukjes snijden. Boven kommetje peterselie fijnknippen en mengen met 2 el Parmezaanse kaas. In koekenpan 1 el olie verhitten. Helft van knoflook, paddestoelenblokjes en tijm ca. 3 minuten roerbakken. Crème fraîche, pijnboompitten en peterselie/kaasmengsel erdoor roeren. Portobello's vullen met paddestoelenmengsel.
  • 2 Oven voorverwarmen op 175 ºC of gasovenstand
  • 3 Portobello's in schaal leggen. In kommetje 2 el olijfolie mengen met citroensap en portobello's ermee besprenkelen. Portobello's in midden van oven in ca. 20 minuten bakken. Intussen spaghetti met snufje zout volgens gebruiksaanwijzing gaar koken. Rucola in stukjes scheuren. Spaghetti, rucola, rest van knoflook en olijfolie door elkaar scheppen en over twee borden verdelen. Portobello's erop leggen. Serveren met tomatensalade.

Portobello met rucolapasta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met noten
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Portobello Met Rucolapasta
30-60 min -
Bekijk recept
Antipasti: Crostini Met Kip-rucolapasta
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Portobello Met Rucolapasta
30-60 min -
Bekijk recept

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept