Tofu met spitskool en satésaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Spitskool schoonmaken, in reepjes snijden en wassen. Tofu in blokjes snijden en mengen met 2 eetlepels ketjap. In wok of braadpan olie verhitten. Tofu ca. 3 minuten bakken. Tofu uit pan nemen. Spitskool toevoegen en ca. 5 minuten bakken. Tofu en rest van ketjap toevoegen en nog ca. 2 minuten doorverwarmen. Mengsel op smaak brengen met zout en peper. Satésaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Tofu-koolmengsel serveren met rijst en satésaus.

Tofu met spitskool en satésaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische nasi met satésaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbrochettes met satésaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met spek en satésaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampibrochette met satésaus
35 min Snack
Bekijk recept

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept