Roergebakken Chinese kool met pittige tofu

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de kool schoon en snijd in grove repen. Snijd de ui in ringen. Was de peper, verwijder de zaadjes en snijd in dunne ringen. Verhit de olie in een wok en bak de tofu in 4 minuten bruin.
  • 2 Schep de tofu met een schuimspaan uit de wok en houd warm. Fruit de ui en peper 1 minuut. Voeg de kool toe en schep regelmatig om. Voeg de kokosmelk toe en kook 2 minuten op laag vuur. Schep de tofu erdoor en breng op smaak met zout en peper. Serveer met basmatirijst en kroepoek.

Roergebakken Chinese kool met pittige tofu is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept