Minipita's met warm pekelvlees

16
20 min
Snack
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In broodrooster shoarmabroodjes roosteren. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Rucola grof snijden en in kom mengen met dressing en pijnboompitten. In koekenpan olie verhitten. Pekelvlees erdoor scheppen en ca. 2 minuten zachtjes bakken. Pitabroodjes in kwarten snijden. Kwarten openduwen en beetje rucolasalade erin scheppen. Hierop wat pekelvlees scheppen.

Minipita's met warm pekelvlees is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lasagne van knolselderij, appel en pastrami
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met pekelvlees & pickles
10 min Snack
Bekijk recept
Asperges op gegrild stokbrood
20 min
Bekijk recept
Prei met pekelvlees en salieboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept