Op het bord gebakken aardappels met rucolasalade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C. Aardappels schoonboenen, afdrogen en (in keukenmachine) in flinterdunne plakjes schaven of snijden. In schaal aardappelplakjes omscheppen met 1 el basilicumolie. Aardappelplakjes en sjalotringen in dunne laag over twee borden verdelen. Zoutvlokken erboven verkruimelen, royaal peper erover malen en 1 el basilicumolie erover sprenkelen. Borden in oven schuiven en aardappels in 15 min. goudbruin en gaarbakken. Uit waterkers stugge takjes verwijderen. In kom rucola en waterkers omscheppen met kaas en olijven, indien nodig wat van marinade-olie toevoegen. Borden uit oven nemen en op elk een torentje van salade vormen.

Op het bord gebakken aardappels met rucolasalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met zalm uit de oven
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rucolasalade met runderreepjes
10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept