Rodekooltaartje met geitenkaas en pijnboompitten

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Bedek de bodem van de springvorm met het bladerdeeg en plak de overlappende delen (met een beetje water) aan elkaar. Leg er een laagje bakpapier op en leg daar bovenop de steunvulling (op deze manier kunt u de taartbodem bakken zonder vulling). Bak de taartbodem 10 minuten. Neem de springvorm uit de oven, verwijder de steunvulling en laat de oven aanstaan.
  • 2 Roer de eieren door de aardappelpuree en verdeel het mengsel over de bodem. Laat de rodekool uitlekken en verdeel deze over de aardappelpuree. Leg de plakjes geitenkaas erop en de pijnboompitten, druppel er wat olijfolie over en verwarm de taart nog 15-20 minuten in de oven. Neem de taart uit de oven en bestrooi hem met wat tijm en peper naar smaak. Lekker met een rucolasalade.

Rodekooltaartje met geitenkaas en pijnboompitten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekooltaartje Met Geitenkaas En Pijnboompitten
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept