Hollandse vissjasliek

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de pangasiusfilet in blokjes van 2 cm en bestrooi ze met zout en peper. Snijd het katenspek in de lengte doormidden en snijd de prei in stukjes van 2 cm. Rijg de pangasiusfilet, mosselen en prei om en om aan de spiesen. Rijg het katenspek zigzaggend mee. Bestrijk de sjaslieks dun met olie en bewaar ze op een schaal afgedekt in de koelkast.
  • 2 Leg de spiesen op een ingevet rooster boven matig heet vuur en gril ze in 6-8 min. gaar; keer regelmatig. Serveer de sjaslieks met mosselsaus of Zaanse mosterd en Amsterdamse uien.

Hollandse vissjasliek is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept