Toast met peer en geitenkaas

8
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de peer in 4 parten, verwijder het klokhuis en snijd de partjes in kleine blokjes. Verhit de boter in een pan en bak de amandelen 1 min. rondom. Voeg de peer toe en bak 2 min. op hoog vuur mee. Voeg de suiker en de azijn toe en neem de pan van het vuur. Laat afkoelen en breng op smaak met peper en zout. Snijd het brood in 8 schuine sneetjes. Bestrijk met de olie. Rooster het brood in een pan zonder olie of boter op niet te hoog vuur 5 min., keer regelmatig. Snijd de geitenkaas in 8 stukjes. Leg een stukje kaas op de toastjes en verdeel het peer-amandelmengsel erover. Serveer direct.

Toast met peer en geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept