Gepaneerde gehaktballetjes met mosterd

16
15 min
Snack
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de augurken fijn. Kneed het gehakt met de augurk, maizena, ketjap en mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Draai er met vochtige handen 16 gelijke balletjes van.
  • 2 Doe de bloem in een diep bord. Klop in een ander diep bord het ei los. Strooi het paneermeel ook in een diep bord. Haal de balletjes één voor één door de bloem, het ei en paneermeel.
  • 3 Verhit de olie in een ruime pan tot 170 ºC. Controleer de temperatuur met de keukenthermometer. Bak de balletjes in 3-4 min. goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier. Geef er mosterd en cocktailprikkers er apart bij.

Gepaneerde gehaktballetjes met mosterd is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gepaneerde kikkerbilletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept