Rode vruchten op brandewijn

8
5 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de gele schil dun van de citroen. Was de inmaakpot goed om.
  • 2 Stop de vruchten met de suiker en de citroenschil in de pot en schenk er de brandewijn op. Sluit de pot en laat hem minstens 6 weken op een donkere plek staan. Schud de pot regelmatig. 3 Serveer de rode vruchten in glaasjes met een klein lepeltje. Serveer ze bij desserts of maak de jus van eendenborst af met enkele lepels van deze vruchten.

Rode vruchten op brandewijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Amandelgebak met mirabellen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Kaaspoffertjes
30 min Snack
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept