1 Verhit de boter in een grote pan en fruit de ui uit de zak hutspotgroenten 2 min. Bak de wortel uit de zak hutspotgroenten 2-3 min. mee.
2 Schil ondertussen de aardappelen. Leg aardappelen op de hutspotgroenten en voeg een bodem water toe. Doe de deksel op de pan en kook groenten en aardappelen in 15 min. gaar. Verwarm ondertussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3 Giet de groenten en aardappelen af en vang het kookvocht op. Stamp de groenten en aardappelen met de pureestamper grof en voeg zo veel kookvocht toe dat een smeuïge puree ontstaat.
4 Voeg de uitgelekte bruine bonen toe en verwarm al omscheppend nog 1 min. op laag vuur. Breng op smaak met het selderijblad, peper en zout. Schep de hutspot op borden en serveer met de rookworst.
Hutspot met bruine bonen is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)