Bistro-gehaktbal & tomatensalade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 el olie in een braadpan en bak de gehaktballen in 15 min. goudbruin en gaar.
  • 2 Verhit ondertussen 2 el olie in een grote koeken-pan en bak de aardappelpartjes in 8-10 min. goudbruin. Schep regelmatig om.
  • 3 Meng de tomaten met de rest van de olie, de helft van de uien en de oregano. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Neem de gehaktballen uit de pan en houd ze onder een deksel warm. Bak de rest van de uien in dezelfde pan 3 min. Voeg 250 ml water en het juspoeder toe en breng al roerend aan de kook. Laat de jus 1 min. doorkoken.
  • 5 Leg de gehaktballen op 4 borden. Verdeel de jus erover en schep de aardappelpartjes erbij. Serveer met de tomatensalade.

Bistro-gehaktbal & tomatensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boterzachte pesto kabeljauw
20 min -
Bekijk recept
Boeuf mode du bistro benoit
Bekijk recept
Tartaarschotel
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept