Spinazielasagne met mozzarella

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor. Verdeel de takken met tomaten in 4 porties en leg de trosjes op een bakplaat. Breng op smaak met (versgemalen) peper en druppel er wat olie over. Schuif de bakplaat 10 cm onder de hete grill en rooster de tomaatjes 3-4 min. tot ze openknappen. Bak ondertussen de plakjes pancetta in een droge koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur knapperig bruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Snijd de bollen mozzarella elk in 6 plakken. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng in een kom 2 el citroensap met de pesto en schep dit om met de spinazie.
  • 3 Leg op 4 borden een plak mozzarella, breng op smaak met zout en (versgemalen) peper en verdeel hierover wat spinazie. Leg er een plakje pancetta op, daarop een plak mozzarella en breng op smaak met peper en zout. Leg er weer wat spinazie en een plakje pancetta op. Dek af met de laatste plak mozzarella en maal er wat peper boven. Leg hier een trosje tomaatjes op.

Spinazielasagne met mozzarella is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Spinazielasagne
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagne
Bekijk recept