Kipfilet in boter-citroensaus

6
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Citroen uitpersen. Kipfilet met zout en peper bestrooien en door bloem wentelen. Overtollige bloem eraf schudden. In ruime koekenpan helft van boter verhitten. Kiphaasjes 3 min. op hoog vuur bakken, halverwege keren. Vuur laag draaien en rest van boter toevoegen. Citroensap erbij schenken en kip met deksel op pan nog 4 min. laten garen, tot kip gaar is en citroensap gebonden.

Kipfilet in boter-citroensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met citroensaus
Bekijk recept
Romige citroenspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept