Risotto met garnalen

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit de ui 4 min. Voeg de risottorijst toe en fruit 2 min. mee tot de korrels glazig zijn.
  • 2 Los ondertussen het bouillontablet op in het kokend water. Voeg de wijn toe aan de risotto en roer tot deze is opgenomen. Voeg een scheut bouillon toe en roer tot deze is opgenomen. Voeg weer een scheut toe en ga door tot de rijst beetgaar is. Dit duurt ca. 20 min.
  • 3 Rasp ondertussen de gele schil van de citroen. Voeg na 16 min. de garnalen toe aan de risotto en kook nog 3-4 min. zachtjes door. Roer regelmatig.
  • 4 Snijd de bieslook fijn. Meng met het citroenrasp en kappertjes door de risotto en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Risotto met garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept