Karamelappeltjes op een stokje

12
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de suiker met 4 el water in een pannetje zonder deksel op niet te hoog vuur langzaam aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost. Zet het vuur hoog en laat de suikerstroop 6-8 min. zonder deksel inkoken tot karamel. Roer niet meer. De kleur is nu goudbruin. Let op dat de karamel niet te donker wordt, dan smaakt hij bitter. Steek de (saté)stokjes in de appels en haal ze een voor een door de karamel. Laat ze even uitlekken boven de pan en leg ze op een vel bakpapier. Werk snel, anders wordt de aramel hard en kun je hem niet meer gebruiken.

Karamelappeltjes op een stokje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Îles flottantes
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Karamelappeltjes Met Ijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kleine appeltaartjes met Napoleon-karamel
60 min Nagerecht
Bekijk recept