Kippenlevertjes op mediterrane wijze

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Van kippenlevertjes vliesjes afsnijden en levertjes halveren. In kom levertjes met knoflook, kruiden, peper en sjalot mengen. Boven andere kom geitenkaas verkruimelen en met pijnboompitten omscheppen.
  • 2 In pannetje scheutje olijfolie verhitten. Kwart van kippenlevertjes al omscheppend bruin en bijna gaar bakken. Wat geitenkaasmengsel erover strooien en pannetje onder gourmetgrill schuiven, tot kaas begint te kleuren.

Kippenlevertjes op mediterrane wijze is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Salade Paysanne de Clémentine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlevercurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept