Gevulde tomaten en paprika's met rijst

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de kapjes van de tomaten, hol ze uit en snijd heft vruchtvlees fijn. Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Snipper de ui.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de tofu toe en bak 2 min. mee. Schep de rijst, tomaatstukjes, kaneel en pijnboompitten erdoor. Breng pittig op smaak met zout en peper. Vul de tomaten en paprikahelften met het rijstmengsel, houd het restant warm. Zet de kapjes op de tomaten.
  • 3 Zet de groente in een ovenschaal. Dek de schaal af en plaats de ovenschaal 20 min. in het midden van de oven. Verwijder de deksel van de schaal en bak de groente nog 10 min. Serveer de gevulde groenteteelt de rest van het rijstmengsel.

Gevulde tomaten en paprika's met rijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept