Amandelkoekjes

25
10 min
Gebak
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 250 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Meet 50 ml sap af.
  • 2 Maal in de keukenmachine de amandelen met suiker en geraspte sinaasappelschil zo fijn mogelijk. Voeg het sap en de kaneel toe en meng alles tot een samenhangend deeg. Vorm van het deeg kleine rolletjes ter grootte van een cocktailworstje en leg ze op de bakplaat.
  • 3 Schuif de bakplaat in het midden van de oven en schakel de oven direct terug naar 100 °C. Bak de koekjes in ca. 15 min. gaar.
  • 4 Strooi het poedersuiker op een bord en wentel de nog warme koekjes door de suiker. Laat ze afkoelen.

Amandelkoekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Nectarinepakketjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met sinaasappel
Nagerecht
Bekijk recept
Paascake met mangoglazuur en cantuccini
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Nectarinepakketjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met sinaasappel
Nagerecht
Bekijk recept
Paascake met mangoglazuur en cantuccini
20 min Nagerecht
Bekijk recept