Puntpaprika met tortillachips

4
30 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de paprika's overlangs doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de mozzarella in blokjes en laat ze uitlekken in een vergiet. Schep in een kom de jalapeñopeper, mozzarella en koriander door elkaar en vul de paprikahelften met het mengsel. Strooi er wat zout over.
  • 2 Leg de gevulde paprika's op een ingevet rooster boven heet vuur en gril ze 2-3 minuten. Schuif ze naar een minder heet deel van de barbecue en dek ze losjes af met een stuk aluminiumfolie of het deksel. Rooster nog 5-10 minuten tot de paprika's zacht en warm zijn en de kaas gesmolten is. Serveer met de tortillachips.

Puntpaprika met tortillachips is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse schotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse ovenschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadodip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept