Quesadilla's met tomatensalsa

4
45 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Snijd de knoflook fijn en de korianderblaadjes grof. Meng in een grote kom de kaas, paprika, bosui, knoflook, de helft van de koriander en sambal. Verdeel het mengsel over 4 wraps. Leg de andere wraps erop en druk zachtjes aan. Dek af met vershoudfolie en bewaar tot gebruik in de koelkast.
  • 2 Snijd de tomaten in stukjes en snipper de ui. Met met de olie en azijn. Breng op smaak met peper en zout. Verhit 1-2 koekenpannen met antiaanbaklaag. Bak in elke pan 1 quesadilla 5 min. tot de kaas gesmolten is en de wraps knapperig zijn. Keer halverwege. Bak daarna de andere quesadilla’s. Snijd ze in vieren.
  • 3 Bestrooi de quesadilla’s met koriander. Serveer met de tomatensalsa.

Quesadilla's met tomatensalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla met ossenworst
15 min Snack
Bekijk recept
Quesadilla's met courgette en ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde quesadilla's
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept