Mexicaanse risotto met cervelaatworst

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan 2 el olie verhitten en paprika met knoflook 2 min. bakken. Risottorijst en seasoning mix erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing bereiden met bouillon. In grote koekenpan rest van olie verhitten en roerbakmix 5 min. bakken. Worstjes in dunne plakjes snijden. Risottorijst, groentemengsel en worst door elkaar scheppen en door en door warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met ijsbergsalade met yoghurtdressing.

Mexicaanse risotto met cervelaatworst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Fusilli met cervelaat en champignons
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Botersla met aardappel-kerriesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnige maïsburgers met komkommersalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppot met cervelaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept