Oedang bakar - geroosterde scampi

6
20 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Scampi ontdooien en droogdeppen. In wijde schaal ketjap, knoflook, mespunt chilipeper, limoensap, basterdsuiker en olie mengen. Scampi hierin 30 min. marineren. Grillpan verhitten. Scampi op hoog vuur in 3-4 min. bruin en gaar roosteren, regelmatig keren en bestrijken met marinade.

Oedang bakar - geroosterde scampi is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Lamssaté met chilipindasaus uit Maleisië
10 min, voorbereiden 20 min, wachten 60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte pindasaus
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept Indonesische boemboe (kruidenpasta)
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ayam gomeh
15 min, voorbereiden 30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept