Kip ketjap met komkommeratjar

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de schil van de komkommers met een kaasschaaf en schaaf de komkommers in dunne plakjes. Roer de chilisaus en de azijn door elkaar en voeg zout naar smaak toe. Meng door de komkommer en zet de atjar tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  • 2 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  • 3 Meng ondertussen de ketjap met de sambal en bestrijk de kip ermee. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip op middelhoog vuur in ca. 12 min. gaar. Snijd de kip in schuine plakken. Verdeel de rijst over 4 borden en leg de plakken kip erop. Serveer met de komkommeratjar.

Kip ketjap met komkommeratjar is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept