Knäckebröd met kipfilet en komkommersalade

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop 2 eetlepels mosterd los mets limoensap, sesamolie en sojasaus. Meng de plakjes komkommer met deze dressing en laat even staan. Besmeer 4 sneetjes dun met de rest van de mosterd en beleg elk sneetje met 2 plakjes kipfilet. Leg op de kipfilet nog een sneetje knäckebröd, verdeel hierover de komkommersalade en dek af met het laatste sneetje knäckebröd. Direct serveren!

Knäckebröd met kipfilet en komkommersalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Crumble van ratatouille, geitenkaas en knäckebröd
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakt Knackebrod
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Knackebrod Met Sinaasappel En Rookvlees
0-10 min -
Bekijk recept