Spaanse kalkoensjasliek

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kalkoenfilet in 16 blokjes van gelijke grootte. Snijd de chorizoworst in 16 plakjes en de paprika in 16 stukjes. Doe de olie met chilipeper naar smaak in een diep bord en schep de kalkoenfilet erdoor. Rijg om en om de kalkoenfilet met de chorizo, de paprika en de olijven aan de 8 spiesen (of aan lange bamboe satéstokjes, geweekt). Bewaar de kalkoensjaslieks afgedekt in de koelkast, maar laat bijtijds op kamertemperatuur komen.
  • 2 Leg de kalkoensjaslieks op een goed ingevet rooster boven matig heet vuur en gril ze in 10-12 minuten gaar; draai ze regelmatig.

Spaanse kalkoensjasliek is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept