Roggebroodhapje met biet en zalm

8
10 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop in een kom de olie en het citroensap tot een dressing. Schep in een andere kom de bieslook, de kappertjes en ½ el dressing door elkaar. Snijd de biet in 8 plakjes en steek er met een uitsteekvormpje 8 rondjes uit. Leg de plakjes in de citroendressing. Snijd de sneetjes roggebrood in vieren en bestrijk dun met de mayonaise. Verdeel de plakjes biet en de zalmblokjes erover. Schep het bieslookmengsel erop.

Roggebroodhapje met biet en zalm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept