Bruschette met biet en tomaat

4
25 min
Snack
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood in schuine plakjes van 1 cm. Leg op een bakplaat, besprenkel met 3 el olie en bak in ca. 10 min. krokant in de oven.
  • 2 Snijd de bietjes in blokjes van 1/2 cm (brunoise). Meng met 1 el olie, de azijn, komijn en bieslook.
  • 3 Verwijder de zaadlijsten van de tomaat. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng met de rest van de olie, de knoflook en peper en zout naar smaak.
  • 4 Beleg de helft van de bruschette met de biet en kaas. Beleg de rest met de tomaat. Scheur het basilicum in stukjes en strooi over de tomaat.

Bruschette met biet en tomaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Pistachepesto en paprikaspread
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola
10 min Voorgerecht
Bekijk recept