Thaise noedels met rundvlees en wokgroenten

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mienestjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roer de currypasta erdoor. Schep de runderreepjes erbij en roerbak ze in 2-3 minuten op hoog vuur bruin. Strooi er wat zout over en schep de reepjes op een bord. Schep de roerbakmix met nog 1 eetlepel olie door het bakvet en roerbak de groenten op hoog vuur 3-4 minuten. Voeg 100 ml water en wat zout toe en laat de groenten in nog 2-3 minuten gaar worden en het vocht verdampen. Schep het vlees door de groenten en warm het nog 1 minuut door. Giet de mie af en verdeel die over vier kommen. Schep het groente-vleesmengsel erbovenop.

Thaise noedels met rundvlees en wokgroenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenomelet met gebakken krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept