Minimuffins

24
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng bakmeel, rasp, suiker en een mespunt zout in een grote kom. Klop in een andere kom de eieren door de karnemelk, en roer daarna de olie en het citroensap erdoor. Roer het vochtige karnemelkmengsel met een vork snel door het droge cakemeelmengsel. Het beslag hoeft niet glad te zijn, er mogen gerust wat klontjes in zitten. Doe het mengsel over in de bakvormpjes en schep op elke ongebakken muffin 1 tl jam. Bak de minimuffins in 15 min. goudbruin en gaar. Laat ze op een rooster afkoelen.

Minimuffins is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Minimuffins van quinoa en wortelen met balsamico
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Minimuffins met chocoladestukjes
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Minimuffins
30 min-
Bekijk recept
Bramenmuffins met bramen curd en verse munt
35 min
Bekijk recept

Minimuffins van quinoa en wortelen met balsamico
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Minimuffins met chocoladestukjes
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Minimuffins
30 min-
Bekijk recept
Bramenmuffins met bramen curd en verse munt
35 min
Bekijk recept