Gemberscones met room

12
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C. In kom zelfrijzend bakmeel met bakpoeder mengen. Boter met vingertoppen erdoor wrijven. Gembersiroop (1 el bewaren) en eierdooier toevoegen en geheel snel tot soepel deeg kneden. Deeg op met bloem bestoven werkvlak ca. 2 cm dik uitrollen. Met glas 12 rondjes uitsteken en op met bakpapier beklede bakplaat leggen. Bovenkanten bestrijken met beetje eiwit. Scones in ca. 20 min. in midden van oven gaar en lichtbruin bakken. Slagroom stijfkloppen met rest van gembersiroop en bij scones serveren.

Gemberscones met room is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gemberscones
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept