Amandelcakejes

12
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Amandelen in keukenmachine of in vijzel fijnmalen. In grote kom bloem, poedersuiker (1 el bewaren), amandelmeel en limoenrasp door elkaar scheppen. In vetvrije kom eiwitten met mespunt zout schuimig maar niet stevig kloppen. Eiwitten door droge ingrediënten spatelen. Boter voorzichtig door amandelmengsel roeren. Vormpjes voor twee derde met beslag vullen en in 20-25 min. in midden van oven goudbruin bakken. Cakejes 5 min. in vormpje laten zitten, daarna op rek laten uitdampen. Cakejes met rest van poedersuiker bestrooien.

Amandelcakejes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Passievrucht-amandelcakejes met limoensiroop
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelcakejes
0 min
Bekijk recept

Passievrucht-amandelcakejes met limoensiroop
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelcakejes
0 min
Bekijk recept