Senegalese pastels (gefrituurde hapjes)

20
55 min
Snack
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kneed de ingrediënten voor het deeg goed. Laat het deeg circa 10 minuten rusten. Breng de ingrediënten voor de vulling in een pan met een klein laagje water en peper en zout naar smaak aan de kook. Laat circa 10 minuten zachtjes koken. Giet het water af en pureer de ingrediënten tot een fijn mengsel. Laat afkoelen. Rol het deeg dun uit op een met olie ingevet oppervlak. Snijd uit het deeg stukjes van circa 6 x 8 cm. Leg in het midden steeds 1 eetlepel vulling en vouw het deeg als een pakketje dicht. Druk de randen dicht met een vork. Verhit in een diepe pan een laag olie en frituur de pastels in ca. 5 minuten lichtbruin. Keer ze af en toe. Lekker met een dip van rode (tomaten)saus.

Senegalese pastels (gefrituurde hapjes) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's met risotto en mozzarella
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept