Sascha's chocoladetaart

12
15 min
Gebak
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de chocolade met de boter au bain-marie. Verwarm intussen de oven voor op 180 ºC.
  • 2 Meng in een andere kom met een mixer of een garde de suiker, eieren en bloem. Schep het gesmolten chocolademengsel voorzichtig door het eimengsel.
  • 3 Bekleed een springvorm met bakpapier en doe het geheel over in de springvorm en bak de taart in ca. 40 min. in het midden van de oven gaar. Laat de taart afkoelen alvorens hem aan te snijden.

Sascha's chocoladetaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept